Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Adunare publică și Marş pentru viaţă la Oradea

Adunare publică și Marş pentru viaţă la Oradea

Cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, Marșul pentru viață, organizat la nivel național de către Asociația Studenți pentru viață, alături de alte asociații și organizații nonguvernamentale din România, se desfășoară în anul 2017 în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.   

În Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei, cu binecuvântarea, la îndemnul şi prin purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, clerici, monahi, monahii şi dreptmăritori creştini din cuprinsul Eparhiei Oradiei sunt așteptați să participe în număr mare la Marşul pentru viaţă, sub genericul Ajută Mama şi Copilul! Ei depind de tine!, organizat de Coaliţia pentru Familie și susținut de toate confesiunile creştine din judeţul Bihor.

Manifestarea se va desfăşura în municipiul Oradea, pe traseul Piaţa Unirii -Catedrala Ortodoxă ,,Învierea Domnului’’ - Spitalul clinic de Obstetrică Ginecologie din Oradea, de la ora 16, fiind precedat de o Adunare publică, în Piaţa Unirii din Oradea, pentru susţinerea familiei creștine tradiţionale şi a referendumului privind definirea căsătoriei şi a familiei în Constituţia României.

 

Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei