Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Intalnire a nucleului grupului FORTE din Eparhia Oradiei

Intalnire a nucleului grupului FORTE din Eparhia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, luni, 22 octombrie 2012, la Centrul Eparhial al Episcopiei Oradiei a avut loc o nouă întâlnire a nucleului de planificare strategică în cadrul proiectului FORTE, din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei.

La întâlnire a participat domnul Aurel Borcescu, consultantul partenerului Global Commercium Developement, iar scopul acesteia a fost formularea propunerilor pentru direcţiile şi obiectivele strategice pentru perioada 2013-2016, astfel încât să se ajungă la îndeplinirea misiunii asumate în domeniul incluziunii sociale.

Propunerile privind direcţiile şi obiectivele strategice formulate în cadrul întâlnirii vor fi supuse aprobării Permanenţei Consiliului Eparhial al Episcopiei Oradiei, fiind parte din procesul de elaborare a documentelor strategice.

În viitor se urmăreşte planificarea strategică din cadrul programului FORTE, obiectivul pricipal fiind elaborarea planului operaţional de acţiune pentru a identifica paşii specifici ce vor fi urmaţi pentru a realiza obiectivele strategice.