Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Întâlnire de lucru în cadrul proiectului FORTE din Episcopia Oradiei

Întâlnire de lucru în cadrul proiectului FORTE din Episcopia Oradiei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în ziua de miercuri, 13 martie 2013, în sala festivă a Protopopiatului Oradea s-a desfăşurat o nouă întâlnire din cadrul Proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 şi implementat de Federaţia „Filantropia”, în parteneriat cu Instituto de Formation Integral (IFI) și SC Global Commercium Development S.R.L.

Întâlnirea s-a desfășurat sub forma unui atelier de lucru în care a fost parcursă o nouă etapă a procesului de realizare a planificării strategiei Eparhiei Oradiei. De la începutul acestui proces, până în prezent, au fost realizate: viziunea, misiunea, precum și direcțiile și obiectivele strategice și obiectivele operaționale pentru cele două domenii alese, respectiv domeniul social și dezvoltarea capacității organizatorice la nivelul Centrului Eparhial al Episcopiei Oradiei.

Următorul pas în cadrul planificării strategice este realizarea planului de activități. Deoarece procesul de realizare a strategiei este unul participativ, și în cadrul acestei întâlniri a fost cerut aportul preoților din Eparhia Oradiei care au venit cu propuneri concrete de activități, ce urmează a fi incluse în planul operațional pentru primul an de implementare a strategiei.