Locaţia curentă este: Prima pagină / Știri / Târg culinar cu caracter filantropic la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea

Târg culinar cu caracter filantropic la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în prag de Sfinte Sărbători, Liceul Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu” a găzduit cea de a III-a ediție a târgului caritabil intitulat sugestiv ”Din suflet de copil”.

Devenit deja o tradiție, acest eveniment este așteptat cu nerăbdare an de an, atât de elevi cât și de cadrele didactice, numărul de participanți crescând astfel la peste 100, cu tot atâtea sortimente culinare, ” regina neîncoronată” fiind PRĂJITURA. În mod concret elevii şi părinţii au gătit diverse sortimente culinare care au fost vândute în şcoală, banii adunaţi urmând să ajungă, ca un mic dar de sărbători, la copii cu situaţie materială dificilă.

În organizarea acestui ”dulce” eveniment, elevii, părinții și cadrele didactice au dat dovadă de maximă implicare sufletească.

Astfel, data de 15 decembrie a devenit o zi specială în viața școlii, reușind prin suma adunată în urma vânzării produselor din cadrul târgului (3500 lei), să aducem un strop de bucurie tuturor celor implicați și în mod deosebit beneficiarilor.

Având un profund caracter umanitar, elevii învață astfel să dăruiască, să se implice și să nu rămână nepăsători în fața greutăților celor din comunitate.

În ”lupta” pentru strângerea unor sume cât mai mari, elevii au dat dovadă de abilități antreprenoriale, venind cu idei inedite la standuri. Aceștia au creat reclame și au oferit produse ”promoționale”.

Abia încheiat târgul, nu ne rămâne decât să îi felicităm pe toți cei implicați și să așteptăm cu nerăbdare următorul eveniment de acest gen.